Recente berichten

Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
HMS/EDS algemeen / Re: Invloed van hormonen op eds
« Laatste bericht door rozemarijn Gepost op 17 oktober 2016, 19:45 »
Fijn dat het allemaal werkt Marianne! Ik hoop dat t zo blijft
2
HMS/EDS algemeen / Re: dieet en hms/eds
« Laatste bericht door rozemarijn Gepost op 17 oktober 2016, 19:43 »
Fijn dat gezond eten goed helpt. Hopen dat je toch wat aankomt. Lijkt me echt vervelend dat je gevoeliger bent zonder een vetlaagje. Ik denk dat gezond eten sowiezo geen slecht idee is....
3
HMS/EDS algemeen / Re: Lokale verdoving
« Laatste bericht door rozemarijn Gepost op 17 oktober 2016, 19:39 »
Bij mij werken plaatselijke verdovingen niet, nauwelijks of veel te laat. Ik heb dus eigenlijk geen goede ervaringen om te melden. Maar iedereen is anders, wie weet werkt het bij jou met een andere vorm van verdoving plaatselijk wel. Dat hoop ik, want een sp zetten zonder verdoving is niet te doen. Kun je niet vragen om een roesje? Das wat meer dan plaatselijk verdoven, maar niet helemaal onder narcose, aangezien je daar ook niet zo op zit te wachten lijkt me.
4
HMS/EDS klachten / Re: Darmklachten
« Laatste bericht door Nihlaeth Gepost op 9 februari 2016, 14:02 »
Telefonisch is nog wel te proberen. Of gewoon vragen of mijn huisarts wil overleggen, dat doet hij wel vaker.
5
HMS/EDS algemeen / Lokale verdoving
« Laatste bericht door Nihlaeth Gepost op 9 februari 2016, 13:42 »
Vraagje: welke lokale verdovingen werken wel en niet voor jullie?

Lidocaine doet helemaal niks voor mij, ook niet vertraagd. Ja, ik heb 3 dagen ontiegelijk veel jeuk, ben waarschijnlijk allergisch, maar verdoven doet het niet. Ik ben met mijn huisarts onderzoek aan het doen naar alternatieven omdat ik waarschijnlijk een sp katheter moet laten zetten, dus ben erg benieuwd naar jullie input.
6
Ik kon in m'n nieuwe gemeente pas een rolstoel aanvragen op het moment dat ik bij die gemeente ingeschreven stond (ben afgelopen april/mei verhuisd). Dat heb ik dus ook meteen die dag gedaan maar ik heb van te voren wel gebeld en laten weten dat de aanvraag er aan zat te komen. Ze hadden m'n info dus al en wisten wat ik aan zou vragen, m'n telefoontje op de dag dat ik ingeschreven was was alleen om alles officieel in gang te zetten.
Ook met m'n oude gemeente heb ik contact gezocht en overlegd over wat ik moest doen in de periode dat ik nog geen rolstoel van m'n nieuwe gemeente had aangezien ik echt niet zonder kan. Gelukkig mocht ik zo lang de voorzieningen van m'n oude gemeente houden.
7
Ik heb er geen ervaring mee Wa t ik ben binnen mijn gemeente verhuist. Mašr denk dat je het best even een belletje kunt doen naar de WMO. Je zou toch denken dat zij wel snappen dat je niet een half jaar zond kan.
8
HMS/EDS klachten / Re: Hand kracht problemen
« Laatste bericht door EnoŽl Gepost op 28 januari 2016, 13:27 »
Dat dingen laten vallen kan ook versterkt worden door een verstoorde propriosepsis.

Maar ik herken het wel. Heb 2 jaar terug handtherapie gevolgd, omdat ik steeds minder kon in huis en dat heel vervelend vond. Daar heb ik veel getraind in spierkracht, maar ook in bewustzijn van waar mijn handen zich in de ruimte bevinden en in welke houding ze staan e.d. Dat heeft wel heel veel geholpen. Ik merk alleen de laatste tijd dat het weer achteruit gaat, dus ik ben nu zelf weer begonnen met wat handoefeningen
9
HMS/EDS klachten / Re: Darmklachten
« Laatste bericht door EnoŽl Gepost op 28 januari 2016, 13:24 »
Fijn dat het iets stabieler is!
Is een telefonisch consult of via skype oid ook niet mogelijk? Desnoods alleen al om te vragen of er kans is dat er iets aan gedaan kan worden?
10
Hulpmiddelen en praktische zaken / Re: Alles omtrent woningen, verhuizen, voorrangsverklaring en verhuisvergoeding
« Laatste bericht door Martje Gepost op 13 januari 2016, 13:13 »
Hallo,

Ik heb nu ruim een half jaar een rolstoel van beenhakker. Nu is het zo dat ik naar een andere gemeente ga verhuizen en dan moet ik waarschijnlijk ook een andere rolstoel aanvragen. Heeft iemand hier ervaring mee en kan je de rolstoel pas aanvragen na de verhuizing of zou dat ook al eerder kunnen? Met de rolstoel die ik nu heb heeft het een half jaar geduurd voordat ik de rolstoel in bezit heb. Om straks een half jaar zonde rolstoel te leven is voor mij erg lastig.
Pagina's: [1] 2 3 ... 10
Powered by EzPortal
Sponsored links by Stichting Lucifer: