Forum > (Rolstoel)sport

Sportbraces

(1/4) > >>

Marianne:
Een topic om ervaringen met sportbraces uit te wisselen.

Marianne:

--- Citaat van: Ingeborg op 28 augustus 2011, 21:30 ---Welke brace heb jij voor je slaghand marianne? Ik zoek alleen een oplossing voor mn stickhand namelijk. Ik moet er genoeg grip mee hebben om te rijden, hij moet het "terugklappen" tegengaan en steun bieden maar niet beperken als ik zelf aan de bal ben.

Ik heb de meeste problemen als iemand tegelijkertijd als ikzelf tegen de bal aan mept. En dat gebeurt heel vaak!

--- Einde van citaat ---

Ik gebruik om mijn slaghand de polsbrace van PSB. Hij voorkomt dat mijn pols te ver achterover klapt. De luxaties komen bij mij vooral als hij in achterovergeklapte stand zijwaarts moet bewegen. Ik vind het voordeel van de brace dat je veel gevoel met je racket blijft houden. Zal ook wel gelden voor een stick, vermoed ik.

Om mijn rolhand draag ik de Push Care polsbrace. Deze geeft ondersteuning tijdens het rollen, maar voor mijn slaghand biedt hij te weinig steun. Hij zorgt er wel voor dat ik mijn rolhand niet meer in hoef te tapen, wat ik daarvoor wel vaak moest.

Ilona:
Ben ik te enthousiast als, ik ga sporten omdit zonder braces te doen. Ik heb namelijk een enorme haat liefde verhouding met die dingen.

Marianne:

--- Citaat van: Ilona op 28 augustus 2011, 21:52 ---Ben ik te enthousiast als, ik ga sporten omdit zonder braces te doen. Ik heb namelijk een enorme haat liefde verhouding met die dingen.

--- Einde van citaat ---
Ik ben pas na een jaar of twee tennissen een polsbrace gaan dragen. Daarvoor ging het prima zonder!

Wendela:
ik zal eens kijken naar de brace van PSB! Zou ik die ook ergens in een winkel kunnen kopen?

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina


Meiden met HMS/EDS zit ook op: FacebookTwitter

Powered by EzPortal
Naar de volledige versie