Subforum: HMS/EDS klachten
Sponsored links by Stichting Lucifer:

Auteur Topic: Subforum: HMS/EDS klachten  (gelezen 5054 keer)

Offline Marielle

  • Beheerder
  • Verslaafde
  • *****
  • Berichten: 1.661
  • hier staat ook iets
    • Bekijk profiel
Subforum: HMS/EDS klachten
« Gepost op: 27 juni 2011, 12:32 »
Het onderdeel HMS/EDS klachten

In dit deel van het forum kun je terecht om informatie en ervaringen uit te wisselen over klachten die bij HMS/EDS horen. Voor onderwerpen die niet over specifieke klachten gaan, maar meer over HMS/EDS in het algemeen (zoals achtergronden, diagnose, therapieën, etc.) is er een ander subforum: HMS/EDS algemeen. Gezondheidszaken die niet met HMS/EDS te maken hebben horen thuis in het subforum Andere gezondheidsvragen.

Medische informatie

Als je vragen hebt over je gezondheid, en zeker als het ernstige klachten betreft, verwacht dan geen deskundig advies. Ook de mensen op het forum  met een medische achtergrond zien jou niet en kunnen nooit een volledig beeld op alle fronten krijgen zonder jou daadwerkelijk te spreken en te onderzoeken. Hooguit kun je ervaringen uitwisselen, maar bedenk je altijd dat niemand vanachter zijn pc een diagnose kan stellen, en dat je met serieuze klachten altijd even langs je huisarts (en bij ernstige lichamelijke klachten naar de eerste hulp) moet.

Gebruik altijd je gezond verstand en hou er rekening mee dat de gegeven informatie onjuist of onvolledig kan zijn. Wat voor de één werkt, hoeft voor een ander niet te gelden. Ga niet zelf diagnoses stellen of experimenteren met medicijnen.

Over het geven van advies en informatie: als je iets niet zeker weet, geen probleem, gewoon meedenken kan zeker ook waardevol zijn, maar presenteer het dan niet als feit. Geef bij feiten zoveel mogelijk aan waar je ze vandaan hebt, dan kan iedereen zelf de waarde ervan beoordelen.

Feedback/vragen/opmerkingen?

Als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt met betrekking tot dit forumdeel, dan kun je altijd een persoonlijk bericht sturen aan een van de moderators van dit deel (Wendela of Edith). Er is ook een functie "Meld dit bericht aan de moderator", die kun je gebruiken om een bericht snel onder de aandacht te brengen als je vindt dat ingrijpen noodzakelijk is, bijvoorbeeld bij overtredingen van de forumregels.

Veel plezier!
« Laatst bewerkt op: 3 november 2012, 08:20 door Ilona »

 


Meiden met HMS/EDS zit ook op: FacebookTwitter

Powered by EzPortal