Forum > HMS/EDS klachten

Gewichtsproblemen

(1/9) > >>

Maaike:
Omdat er op het forum nogal wat meiden zijn met problemen betreffende hun gewicht, hiervoor een topic!

Maaike:
Het is heel gek, maar ik blijf maar afvallen sinds ik vorig jaar flink ziek ben geweest. Uit alle onderzoeken die ik toen heb gehad, is niks uitgekomen, maar ondertussen ben ik al 15 kilo kwijt! Ik kon het wel missen, daar niet van, maar ik begin het nu wel vervelend te vinden, omdat het maar door gaat. Als ik kleren koop, zijn ze een maand later alweer te groot. Mijn moeder zit zich ongerust te maken over dat ik misschien wel anorexia heb (waar ze dat nou weer vandaan haalt, weet ik ook niet  ::)) en zegt dat ik niet goed en genoeg uit. Maar ik kan gewoon echt niet meer op dan wat ik eet. En verder snoep ik ook gewoon, eet ik koekjes en lekkere dingen en eet ik gewoon braaf drie maaltijden op een dag! Maar het afvallen gaat maar door. Iemand ideeŽn hoe dit kan? Als het nog veel erger wordt, ga ik maar een keer naar een dieetiste ofzo, misschien eet ik de verkeerde dingen?

rozemarijn:
Jeetje wat vervelend Maaike... Ik heb geen idee waardoor het zou kunnen komen. Ziek zijn kost veel energie, misschien ben je er niet helemaal bovenop nog?

Lientje:
balen maaike

misschien 6 maaltijden gaan eten per dag ?

ontbijt, tussendoortje, lunch, tussendoortje, avond eten, tussendoortje.

tussendoortjes zijn bij mij vaak gevulde koeken, chips, ontbijtkoek, fruit dus geen snoepgoed eigenlijk maar dat eet ik tussen door ook gewoon.

Marielle:
Hoe is je eetpatroon nu in vergelijking met een jaar geleden? Zit daar verschil in?

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie