Forum > Andere gezondheidsvragen

Gewenst gewicht verliezen

(1/2) > >>

Marianne:
In dit topic kunnen alle ervaringen met aan de lijn doen, diŽten, gewicht verliezen et cetera met elkaar besproken worden.

Annemarieke:
Jaaa, ik ben vorig jaar dus begonnen op 31/7/2012 met een gewicht van 88,5kg en op dit moment weeg ik 77,5kg en ben ik recentelijk weer begonnen met gezond(er) eten! Mijn doel is om mijn streefgewicht (tussen de 60 en 65) in het najaar van 2015 te hebben behaald, want dan wil ik op zoek naar een trouwjurk! En dan is het wel handig als ik in de tussentijd van het passen en de trouwdag zelf niet al te veel meer afval / aankom. Dus zou mooi zijn als ik dan mijn streefgewicht heb.

Wendela:
Wat goed Anne!!!


Ik heb net een heel verhaal in het andere draadje gepost over mijn strijd met gewicht, dus ik dacht ook aan jullie. Hoe gaat t hier met iedereen?

Leonoor:
Sinds ik in de rolstoel zit, ben ik iets aangekomen. Niet extreem, maar wel 3 of 4 kg.
Gezond eten doe ik al, met weinig snoepen. Iemand idee hoe ik het er toch weer af kan krijgen?

Marianne:
Probeer als het kan wat meer te bewegen. Een andere optie is om bij het avondeten geen koolhydraten meer te eten. Vervang rijst en pasta door zero rijst en zero noodles (Action, je kunt ook elders de duurdere Slim Pasta kopen) en je spaart per week al een hoop calorieŽn uit!

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie