Toon bijdragen - rozemarijn
Sponsored links by Stichting Lucifer:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - rozemarijn

Pagina's: [1] 2 3 4
1
Hulpmiddelen en praktische zaken / Je eigen rolstoel #7
« Gepost op: 22 december 2014, 11:17 »
Nou alweer een vers rolstoeldraadje. Ik ben nog steeds in het voortraject aan het worstelen met het wijkteam etc. Ze willen eigenlijk dat ik terug ga naar de reva. Maar daar moet ik opnieuw een verwijs voor gaan vragen. Mijn huisarts is op kerstvakantie (handig he) en de dame van het wijkteam wil maar niet mn aanvraag toch doorzetten. GEK word je er toch van?

2
Creatieve hoek / Kleuren
« Gepost op: 2 september 2014, 06:54 »
Hier een topic waar je je kleurboeken enzo kunt delen. Ik ben tegenwoordig een beetje erg into kleuren! Heb een aantal kleurboeken voor volwassenen en vind het echt een aanrader!! Het klinkt dan wel heel kinderachtig maar ik vind het echt een lekkere manier om te ontspannen en om toch wat te doen tijdens zo een lange dag rusten. Ik zal binnkort wat foto's maken van mn kleurplaten die ik al af heb.

3
Forumvragen, regels en mededelingen / Nieuwe moderators
« Gepost op: 25 augustus 2014, 10:48 »
Omdat we afscheid hebben genomen van twee moderators, waren er twee plaatsen in ons team vrij. Deze zijn inmiddels opgevuld door Zwaantje en Rachel!
Gezien het nogal stil zijn van het forum hebben we er als team voor gekozen ditmaal zelf enkele leden te benaderen, aangezien er op sollicitaties niet veel respons kwam de afgelopen malen.
Om het forum wat nieuw leven in te blazen, hebben wij voor deze aanpak gekozen. Wij zijn erg blij met de aanvulling van ons team en hopen het forum weer lekker positief en levendig te krijgen!

Van harte welkom in het team meiden! En veel succes!

4
Spelletjes / interview andersom
« Gepost op: 17 januari 2014, 09:02 »
Regels....Dit is een soort interview maar dan met het antwoord eerst ipv de vraag...bijvoorbeeld ik zeg

Twee paar schoenen

Iemand moet dan een vraag opschrijven die slaat op die twee paar schoenen, en dan daarna zelf iets neerzetten waar de volgende dus een vraag op moet verzinnen enz..


Ga nou even zitten!

5
Spelletjes / Verplicht kiezen
« Gepost op: 17 januari 2014, 08:59 »
hier weer verder, de laatste verplicht kiezen vraag was:

zout of zoet

6
Spelletjes / Lust jij?
« Gepost op: 17 januari 2014, 08:57 »
Hier verder, de vraag was : lust jij hamburger?

7
Andere gezondheidsvragen / Raar!
« Gepost op: 27 december 2013, 14:36 »
Oke, ik heb iets heel raars.....

Als ik mijn hoofd beweeg (niet jaknikken of neeschudden, maar echt heen en weer zeg maar), dan voel ik iets kraken ofzo (het lijkt of t vloeistof of iets is..geen idee). Tegelijk heb ik dus uitval in mijn rechterarm en tintelt het ook. En..dat is nog gekker, ik krijg een zwarte vlek voor mn rechter oog......

Nu ben ik niet bang ofzo..maar ik vind dit niet helemaal kloppen, zeker het uitvallen van mn arm niet.. Mn been tintelt dan trouwens ook enorm........

Weet iemand wat dit kan zijn (ik hoorde al een zenuw ofzo.. maar ik weet niet, het is raar dat het  dus onwillekeurig ook gebeurd als ik mn hoofd omdraai ofzo. Ik ben benieuwd of iemand dit herkent?).

8
Spelletjes / Bij dit woord, denk ik aan het volgende woord.
« Gepost op: 30 mei 2013, 12:59 »
Hier verder....Met een heel nieuw fris woord....Daar gaan we weer.

Lente..

9
Hulpmiddelen en praktische zaken / Rolstoel/hulpmiddelen tips
« Gepost op: 20 november 2012, 14:57 »
Ik weet ff niet waar ik het neer moet zetten (ooh en dat als beheerder). Maar goed, ik heb een vraag. Sinds kort..echt kort, rol ik ook binnenshuis omdat staan even niet lukt. Ik hoop natuurlijk binnenkort weer gewoon te waggelen, maar nu moet alles in een rolstoel..ook binnen..
Nu heb ik een paar vragen aan jullie.

Als je kopjes hete vloeistof naar de tafel wilt brengen, hoe doen jullie dat? Een dienblad op schoot?? De beker tussen mn benen is echt heel heet. en met een arm rollen dan ga ik alleen maar rondjes. En wat doen jullie met borden met eten? Ik ben niet zo handig dus ik dacht...kom laat ik het eens vragen.


10
Spelletjes / Woordwissel
« Gepost op: 12 januari 2012, 11:48 »
Laatste woord was:

Trekdier..

11
Spelletjes / De verschrikkelijke vragen ronde
« Gepost op: 4 oktober 2011, 10:08 »
Oke weer een nieuw spelletje erbij voor de gezelligheid.
Het gaat als volgt: Je stelt een verschrikkelijke vraag (die over het algemeen niet graag beantwoord wordt) aan de persoon onder je. De persoon onder je beantwoordt de vraag als hij/zij durft én verzint weer een nieuwe verschrikkelijk vervelende vraag. Wie de verschrikkelijkste laatste vraag verzint; de vraag waar geen antwoord op komt, wint! ... Dussuhm.. laat de forummer boven je niet winnen!
Er geldt maar 1 regel: Antwoorden dienen zo gedurfd en eerlijk mogelijk ingevuld te worden.

Heb je weleens iemand uitgescholden, zo ja waarvoor?

12
Spelletjes / MIJN BERG!!!
« Gepost op: 4 oktober 2011, 10:05 »
Dit spel gaat als volgt. Het doel is dat je de berg voor jezelf hebt (dus MIJN BERG). Elke poster moet een list verzinnen om de ander van de berg af te jagen.... succes.

Ik vlieg de berg op...rol mijn matje uit en geniet van het uitzicht
MIJN BERG!

13
Spelletjes / Ban de persoon boven je
« Gepost op: 4 oktober 2011, 10:03 »
En hier kunnen we weer gezellig verder....

Bedoeling van bannen is leuk. Enige regel is dat je niet direct mag terug bannen.

14
Spelletjes / het drie woorden verhalen spel
« Gepost op: 2 oktober 2011, 15:52 »
we maken met zijn allen een verhaal, maar per keer mag je maar drie woorden opschrijven ;)

succes

15
Forumvragen, regels en mededelingen / Foto's en video's
« Gepost op: 30 augustus 2011, 08:33 »
Lieve dames,

We hebben sinds kort ook een youtube-kanaal, naast natuurlijk de andere social media. Het is de bedoeling dat we zo een groter aantal mensen kunnen bereiken en dat daardoor HMS/EDS ook wat bekender wordt. Onder andere komen op het youtube kanaal foto's en filmpjes van onder andere meetings.
Op dit moment moet ik mensen specifiek de link van de foto's en filmpjes geven,willen ze deze kunnen bekijken.
Echter, we willen meer mensen bereiken en bijvoorbeeld OOK meer leden op t forum trekken. Juist door te laten zien hoe leuk, gezellig en positief het hier is. En dat is te zien aan foto's en filmpjes van meetings

Ik wil dus graag vragen, welke dames er enorme bezwaren hebben tegen het gebruik van afbeeldingen en video's met hen erop? Over het algemeen zullen er geen namen in filmpjes bij foto's genoemd worden, dus blijft dat redelijk anoniem.
Het enige waarbij er namen voor zouden kunnen komen, is interviews, die we er ook op willen gaan zetten. Maar daar heb je dus zelf de hand in.

Van jullie wil ik dus vragen: Denk even na en geef aan of je er bezwaar tegen hebt als er foto's/filmpjes komen waar jij op staat  op youtube (openbaar dus). Er worden geen naamsvermeldingen gedaan, dus het gaat enkel om de afbeeldingen en mensen moeten specifiek al op HMS/EDS zoeken.

Laat het even weten!

Pagina's: [1] 2 3 4