Toon bijdragen - Leonoor
Sponsored links by Stichting Lucifer:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Leonoor

Pagina's: [1]
1
HMS/EDS algemeen / Tenen
« Gepost op: 12 augustus 2014, 09:12 »
Ik heb even een gek topic, maar was te nieuwsgierig om hem niet te plaatsen. ;) Was wat aan het zoeken op Internet, en zag dat veel mensen met het Syndroom van Down hypermobiel zijn. Maar zag ook een ander heel herkenbaar kenmerk: een grote ruimte tussen de grote teen en de teen daarnaast. http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Syndroom_van_Down#/image/Bestand:Feet_of_a_boy_with_Down_Syndrome.JPG

Herkennen jullie dat? Ik was benieuwd of dat toevallig is dat zowel hypermobiliteit als die voeten herkenbaar zijn voor mij, of dat die aan elkaar gekoppeld zijn. (Dat hypermobiele mensen dus vaak zulke voeten hebben.)

2
Hulpmiddelen en praktische zaken / Elektrische fiets
« Gepost op: 21 mei 2013, 18:19 »
Zijn er hier ook mensen die gebruik maken van elektrische fiets?

Met een fiets zonder ondersteuning kom ik niet ver, dus overweeg een elektrische fiets. Maar vind het erg lastig inschatten hoeveel profijt ik daarvan ga hebben en of het de investering dus waard is... Ze zijn natuurlijk ook wel te huur voor een dagje en dat ben ik wel van plan, maar vrees dat ik op basis van één keer proberen nog maar een beperkt beeld heb van wat het gaat; omdat conditie e.d. ook per dag verschillen.

Ervaringen van anderen zijn dus zeer welkom!  :)

3
Creatieve hoek / Naaien
« Gepost op: 30 januari 2013, 12:15 »
Zijn er hier ook mensen die kleding e.d. zelf naaien?

Ik wil het heel graag gaan leren en heb dat alvast bij m'n moeder geregeld ;), maar schat in dat het wel vrij zwaar is voor m'n polsen en schouders. Als ik maar genoeg pauzes tussendoor plan hoop ik gewoon dat het wel lukt, maar vroeg me af of er hier nog meiden zijn met ervaringen en tips?

4
HMS/EDS algemeen / Voedselrichtlijnen voor HMS/EDS
« Gepost op: 8 september 2012, 13:56 »
Zijn er hier mensen op het forum die speciale voedselrichtlijnen volgen voor het verminderen van HMS/EDS klachten?
Ik las bijv. ergens dat varkensvlees bindweefsel verslapt, dus vroeg me af of er meer over relatie tussen voedsel en klachtvermindering bekend is..

Pagina's: [1]