Meiden met HMS/EDS - positief, enthousiast en vrouwelijk
Sponsored links by Stichting Lucifer:

Informatie

Informatie over HMS/EDS

Praktische zaken

  • 226 leden
  • 799 topics
  • 35833 berichten

Welkom op Meiden met HMS/EDS!

Positief, enthousiast en vrouwelijk

"Een lekker actief en gezellig forum! Er wordt veel op elkaar gereageerd, en van wat ik zo tot nu toe gezien heb, gebeurt dat ook allemaal op een respectvolle manier.

Daarom voelt het ook voor een nieuwkomer als ik erg welkom!"

De website Meiden met HMS/EDS is opgericht door en voor meiden met het Hypermobiliteitssyndroom of het Ehlers-Danlos Syndroom om ervaringen en informatie uit te wisselen en gezellig te kletsen. Dit betekent niet dat vrouwen, meisjes of zelfs mannen niet welkom zijn, of dat je per se een diagnose HMS/EDS moet hebben om lid te worden.

De website bestaat uit een forumgedeelte, waar leden hun ervaringen kunnen uitwisselen. Daarnaast vind je onder artikelen informatie over uiteenlopende onderwerpen. Ook is er een chat, waar je regelmatig andere leden kunt vinden om gezellig mee te kletsen. Elke ervaring die gedeeld wordt, kan veel informatie voor anderen bevatten. Word daarom nu lid door je te registreren!

We gaan hier op een positieve manier met HMS/EDS om en vinden een goede sfeer heel belangrijk. Natuurlijk wordt er ook over klachten gepraat, maar we houden niet zo van zeuren en klagen of klachten vergelijken. Iedereen gaat anders om met zijn of haar lichaam, en iedereen ervaart klachten anders, daar moet hier ruimte voor zijn. Wij wensen je veel plezier toe en hopen dat je hier alle informatie kunt vinden die je zoekt.

Groeten,

Het moderatorteam van Meiden met HMS/EDS


Meiden met HMS/EDS zit ook op: FacebookTwitter

Powered by EzPortal